“Mjeshtri i mashtrimeve mbrohet me shpifje”/ Ina Zhupa publikon videon: Padia është reale, Veliajn e pret drejtësia!

Reagimi i zëdhënëses së PD, Ina Zhupa
Mashtrimi është mjeshtëria e Veliajt!
Partia Demokratike e ka paditur Veliajn për shpifjet e tij të vazhdueshme që kanë vetëm një qëllim: të largojnë vëmendjen nga dështimet flagrante të qeverisë dhe të bashkisë. Të cilat kanë varfëruar shqiptarët dhe rrënuar Tiranën.
Paditë janë depozituar dhe Veliaj do të përgjigjet për shpifjet e tij. Mashtrimet e përditshme dhe kasetat me regji qëndrore nuk e shpëtojnë dot nga përgjegjësitë për shkatërrimin e Tiranës dhe shpifjet e përditshme!
https://www.facebook.com/inazhupaPD/videos/2475259529438324