Infektohen me Covid-19 drejtoresha, edukatorja dhe sanitarja, mbyllet Kopshti në Tiranë

Kopshti 41 në kryeqytet është mbyllur pasi 3 punonjëse kanë rezultuar pozitive me Covid-19.

Mësohet se të infektuara kanë rezultuar drejtoresha, edukatorja dhe sanitarja.

Sakaq u është bërë tampon të gjithë personave që kanë pasur kontakt me personat pozitivë, teksa priten përgjigjet.

Kopshti do të qëndrojë i mbyllur për 14 ditët në vijim.