Denoncimi te Berisha/ Në Bashkinë moniste të Durrësit janë punësuar të gjitha gratë e të fortëve

Një qytetar i është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha ku i shkruan se, në bashkinë moniste të Durrësit janë punësuar të gjitha gratë e të fortëve. Qytetari shkruan se, këto gra vijnë sa për të marrë rrogat, pasi sigurisht që nuk kanë lidhje me punën.

Postimni i ish-Kryeministrit Berisha

Ne narko bashkine e Durresit jane punesuar te gjitha grate e te forteve!

Rrogat i marrin por ne pune nuk vijne.

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital! sb

Pershendetje i nderuar, dua te ndaj nje fakt shume shqetesues me ju dhe qytetaret e ketij vendi , Bashkia e Durresit eshte kthyer ne nje Horror ku te gjith grate e te forteve kan filluar pune ketu. Ato nuk vijne ne pune dhe vetem marrin rrogat mirpo e gjith barra e punes rendon mbi ne qe nuk kemi lidhje me te fortit pra na duhet te perballojme ngarkesen e punese edhe te atyre. Nuk e çel njeri gojen,te lutem beje publike.