Video/ Si i mashtroi Rama shqiptarët për planin e rimëkëmbjes

Nënkryetari i PD, Edmond Spaho shkruan në një reagim në Facebook se, Edi Rama mashtroi shqiptarët për planin e rimëkëmbjes. Spaho ka publikuar një video me mashtrimet e Ramës.

Fjalët e Edi Ramës i merr era. Çfarë thotë sot, nuk e thotë nesër. Premton paketë të tretë të ndihmës ekonomike, por nuk e mban fjalën.

Premton plan për rimëkëmbjen, as që kujtohet më për të. Edi Rama është një mashtrues i rëndomtë, i cili lë shqiptarët në mëshirë të fatit dhe taksat e tyre i transferon në parajsa fiskale. Ndiqni me zë dhe me figurë kryemashtruesin në ikje. 👇
https://www.facebook.com/442305982603609/videos/638703770344714