Ballina News Teknologjia e re, sfida e KQZ-së së re

Teknologjia e re, sfida e KQZ-së së re

Tashmë KQZ-ja e re ka gati të gjitha organet e saj për administrimin e procesit zgjedhor të 25 prillit 2021.

Sot janë prezantuar anëtarët e Komisionit Rregullator dhe Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve të KQZ-së.

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, tha në prezantimin e anëtarëve të dy organeve të reja se uron që puna do të shkojë përpara dhe shtoi se shpreson në një bashkëpunim mes palëve.

Një sfidë që i ngarkohet KQZ-së së re është edhe aplikimi i teknologjisë në zgjedhje. Kjo do te jëtë një detyrë ekskluzive e numrit dy të KQZ-së, nënkomisioneres Lealba Pelinku.

Kush janë anëtarët e KAS:

Ledio Braho, Ilirjan Rusmali; Elvin Lako; Koli Bele dhe Elvis Çefa

Anëtarët e Komisionit Rregullator të Zgjedhjeve

Ilirjana Nano; Dritan Çaka; Arens Çela; Muharrem Çakaj dhe Helga Vukaj

Exit mobile version