Pas refuzimit të paraqitjes në seancë për herë të tretë rradhazi të Besa Shahinit, Gjykata vendos pushimin e çështjes ndaj kreut të FRPD për “shpifje”

Reagim nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë, Belind Këlliçi: Pas refuzimit të paraqitjes në seancën gjyqësore për herë të tretë rradhazi të viktimës akuzuese Besa Shahini, Gjykata vendos pushimin e çështjes ndaj kreut të FRPD për “shpifje”
Besa Shahini pretendonte se ne date 11.06.2020, shtetasi Belind Kellici, Kryetar i FRPD, ka shpifur ndaj saj, duke perhapur informacion te rreme. Rrethanat e fakteve kane te bejne me postimet dhe reagimet publike te Kellicit lidhur me nxjerrjen publike per te 7 vit rradhazi, te tezave te provimit te Matures Shteterore.
Postimet e shtetasit Belind Kellici jane shperndare nga profile te tjera ne rrjete sociale dhe portale te ndryshme ne menyre te shpejte dhe virale.
Ne seancen e 3 rradhazi sot ne Gjykate, Besa Shahini refuzoi te paraqitet personalisht dhe te provonte me fakte konkrete akuzat e ngritura prej saj. Per kete arsye, trupa gjykuese vendosi pushimin e menjehershem te çeshtjes.
https://www.facebook.com/BelindKellici.Official/videos/682216702719215