Nga anonim në Librazhd, sot jeton si sheik dhe…

NGA RRECKAT NE LUKS!

I rritur plot mungesa e nevoja të paplotësuara, si shumica jonë, sot jeton si sheik.

Nga deputeti i nëpërkëmbur prej Jozefinës u shndërrua në lakeun grotesk të Ramës, i mbuluar ne luks, ndërsa votuesit e tij e kanë kafshatën e bukës thatë.

Nga djali anonim i Librazhdit, sot është shndërruar në një mjeshtër të mashtrimit mediatik por dhe ndër njerëzit më të përfolur të botës së krimit!

Ilir ALLKJA