Ballina Aktualitet Ali Spahia, mjeku që nuk e njollosi kurrë bluzën e bardhë

Ali Spahia, mjeku që nuk e njollosi kurrë bluzën e bardhë

Në vijim do të jetë emisioni ABC Story që këtë radhë vjen me një dokumentar kushtuar Ali Spahisë, një mjeku brilant dhe më tej një politikani që la gjurmë në historinë e pluralizmit shqiptar.

Është një dokumentar i ndërtuar përmes dëshmive të atyre që e njohën nga afër, dëshmi që formësojnë jo vetëm profilin e një mjeku nga më të mirët e të gjitha kohërave por edhe atë të një humanisti të papërsëritshëm.

Ndiqni të plotë dokumentarin e përgatitur nga gazetarja Luljeta Progni  

Exit mobile version