Ina Zhupa përgënjeshtron Bashkinë! Publikon dokumentat e pronares së shtëpisë së dëmtuar nga tërmeti tek njësia 4

Erion Veliaj merret me propagandë mashtrimesh, ne me qytetarët
Këto janë dokumentat e shtëpisë së Fatime Joca, që ndodhet në njësinë nr 4 dhe që shtëpia është totalisht në gjendje të pabanueshme.
Tallava Bashkia duhet ta di që se ska aktor e aktore qe ka dokumentat e shtëpisë!
Ekspertët tuaj po ta keni dëgjuar qytetaren nuk kanë pranuar të shkojnë të bëjnë ekspertizën e shtëpisë dhe ta rregjistrojnë për të marr dëmshpërblim. Dhe normale që nuk i del emri tek dokumentat tuaja preferenciale.
Shkoni i shikoni shtëpinë, bëni ekspertizën dhe jepini mundësinë të marr atë që i takon.
Me shfaqje propagande merrni ju, ne merremi me qytetarët.
1 19
2 17