Kreu i FRPD publikon videon që rrëzon propagandën e Veliajt

Kreu i FRPD, Belind Këlliçi publikon videon që rrëzon propagandën e Veliajt/

Kjo është Tirana e qytetarëve të thjeshtë. Ky është realiteti! Përtej çdo propagande dhe kasete të montuar të vemjes së Bashkisë, kaosi dhe bllokimi total i trafikut përditë është një ndër “sukseset” e punëmbaruarit të Tiranës. Në vijim do jemi përditë në terren për të çmontuar propagandën e mashtruesit në krye të Bashkisë.

Një ndër "sukseset" e punëmbaruarit të Tiranës

Kjo është Tirana e qytetarëve të thjeshtë. Ky është realiteti! Përtej çdo propagande dhe kasete të montuar të vemjes së Bashkisë, kaosi dhe bllokimi total i trafikut përditë është një ndër “sukseset” e punëmbaruarit të Tiranës. Në vijim do jemi përditë në terren për të çmontuar propagandën e mashtruesit në krye të Bashkisë.

Gepostet von Belind Këlliçi am Freitag, 9. Oktober 2020