Ballina Aktualitet Fotot e kaosit të Tiranës përtej fasadës së betonit, Zhupa: Rrugë të...

Fotot e kaosit të Tiranës përtej fasadës së betonit, Zhupa: Rrugë të painvestuara me betoniere “zot” në kryeqytet

Zëdhënësja e PD, Ina Zhupa, sjell fotot e kaosit të Tiranës së vërtetë përtej fasadës së betonit: Rrugë të painvestuara me betoniere “zot” në kryeqytet

Tirana totalisht e bllokuar çdo ditë dhe çdo orë.

Rrugët e zaptuara nga betonierët, rrugë të ngushtuara, pa investime. Rrugë që i shkatërrojnë ditën çdo qytetari të Tiranës.

Prioriteti i kryebetonierit të bashkisë janë oligarkët dhe jo qytetarët dhe hallet e tyre.

Exit mobile version