Ballina Politikë Përfundon procesi i votimit të PD për deputetë në Lushnje, ja kandidatët...

Përfundon procesi i votimit të PD për deputetë në Lushnje, ja kandidatët që kaluan në fazën tjetër

Procesi i votimit të kandidatëve për deputetë të propozuar në degën e PD në Lushnje ka përfunduar dhe të gjithë emrat kanë kaluar në fazën tjetër.

Lista e kandidatëve për degën e Lushnjes

Afrim Kokla
Alvin Gjata
Eduart Tashi
Elton Bano
Eriselda Prishta
Fogert Hoxha
Gazmend Koduzi
Hekuran Korreshi
Indrit Sefa
Jakup Beiqi
Klement Çela
Ndriçim Bali
Nevila Bami
Ylli Zdrava

Kandidatët do t’i nënshtrohen vlerësimit përfundimtar të Komisionit në fazën e tretë dhe Anëtarët e komisionit votojnë bazuar, kryesisht, në vlerësimin e performancës politike të kandidatit dhe mundësinë e maksimalizimit të votës.

Pas këtij vlerësimi përfundimtar, lista me kandidatët që kalojnë fazën e tretë i dorëzohet për vendimmarrje finale Kryesisë së Partisë Demokratike.

Exit mobile version