Edi Rama, sa herë kapet mat me premtimet e pambajtura, apo si shkaktar i largimit të rinisë, nxjerr vemjen e bashkisë të mashtrojë

– Edi Rama, sa herë kapet mat me premtimet e pambajtura, krizën e thellë ekonomike apo si shkaktar i largimit të rinisë, nxjerr vemjen e bashkisë të mashtrojë

DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, BELIND KËLLIÇI

Sa here Edi Rama nuk jep dot llogari per premtimet e pambajtura, per krizen ekonomike ku e ka zhytur vendin, per mijera te rinj qe largohen cdo dite, ai nxjerr vemjen e bashkise qe vetem mashtron.

Sado te perpiqet te mashtroje, Rama nuk e fsheh dot te verteten e hidhur te mijera studenteve qe duhet te paguajne tarifat e rritura nderkohe qe te ardhurat u kane rene ne minimum, te prinderve qe akoma nuk kane blere dot libra per femijet e tyre, qe nuk blejne dot maska e dezinfektant.

Genjeshtrat e perditshme te Rames dhe veglave te tij nuk e fshehin dot te verteten e mijera bizneseve qe po mbyllen cdo dite.

Sikur Rama te punonte me te njejtin zell qe genjen, Shqiperia nuk do te ishte duke u zbrazur cdo dite.