Video/ “Për 7 vite vodhi biznesin e vogël”, Dorian Teliti: Koha e Rilindjes së tepsisë ka mbaruar!

Për 7 vite, e vodhi dhe e zhvati biznesin e vogël dhe tani që nuk ka mbetur as gjysma e atyre që mbanin familjen me punë të ndershme, premton heqje taksash.

Rilindja e tepsisë ku ka ngrënë me garuzhde lugati që po tmerron të madh e të vogël, ka mbaruar!

Një vizion i ri dhe një plan afatgjatë do të jetë shpëtimi për biznesin e vogël.

Koha është në favor të qytetarëve!

Për 7 vite, e vodhi dhe e zhvati biznesin e vogël dhe tani që nuk ka mbetur as gjysma e atyre që mbanin familjen me punë të ndershme, premton heqje taksash. Rilindja e tepsisë ku ka ngrënë me garuzhde lugati që po tmerron të madh e të vogël, ka mbaruar!Një vizion i ri dhe një plan afatgjatë do të jetë shpëtimi për biznesin e vogël. Koha është në favor të qytetarëve!

Gepostet von Dorjan Teliti am Dienstag, 6. Oktober 2020