Humb jetën nga Covid-19 gazetari sportiv

Një gazetar dhe komentator sportiv i qytetit të Fierit, Mikel Mbriçaj ka ndërruar jetë prej COVID-19.

BalkanWeb shkruan se Mbriçaj ushtronte profesionin e tij në Fier dhe është shuar në moshën 62-vjecare pikërisht pasi u infektua nga virusi.

Ai ishte i angazhuar në fushën e sportit dhe i mirënjohur nga komuniteti fierak teksa nuk kanë munguar as mesazhet e ngushëllimi nga miqtë e tij të afërt apo ata që e njihnin.

222