Video/ Grida Duma ironizon Ramën: Me Don Kishotin e gënjeshtrave Shqipëria po bën vetëm hapa pas

Edhe Don Kishoti do e kish zili naivitetin me të cilin kalorësi i gënjeshtrave përpiqet të na shesë antarësimin në BE.
 
Falë këtij gënjeshtari patologjik, Shqipëria po bën vetëm hapa pas dhe këto 8 vite, Europa është më larg se kurrë.
 
Kalorësi pa kalë e ka humbur busullën e orientimit. Ora e ndryshimit po vjen!
 
https://www.facebook.com/grida.duma/videos/808375553308823