Ballina Politikë 19 kandidatët për deputetë të PD në Vlorë që u votuan nga...

19 kandidatët për deputetë të PD në Vlorë që u votuan nga anëtarësia

Ka përfunduar procesi i votimit për konfirmimin e kandidatëve demokratë në Degën Vlorë. “Mirënjohje të thellë për pjesëmarrjen e jashtëzakonshme në këtë proces të anëtarëve të Partisë. Mirënjohje për grupin e punës për organizimin e një procesi model”, thuhet në komunikimin e PD.

Në përfundim të dhënat e votimit janë si më poshtë:

Numri i anetareve me të drejtë vote: 1500 anëtarë.

Pjesëmarrja në votime: 892 anëtarë ose 59,5 %.

Anëtarët konfirmuan kandidatët e mëposhtëm, që vijonë procesin ne fazën tjetër:

 1. Alta Haluci
 2. Atird Hoxha
 3. Bujar Leskaj
 4. Edmond Fetahu
 5. Eneida Vera
 6. Eremal Arapi
 7. Fation Veizaj
 8. Hysni Sharra
 9. Ilva Lamaj
 10. Juliana Xhindoli
 11. Kreshnik Alimerko
 12. Liljana Elmazi
 13. Lorenc Danaj
 14. Martin Gega
 15. Nada Daullja
 16. Nadire Meçorapaj
 17. Piro Ahmetaj
 18. Saemira Shaska
 19. Vullnet Karalliu

Procesi i brendshëm përfundoi! Demokratët e Vlorës janë bashkë dhe në aleancë edhe me qytetarët e ndershëm të Vlorës do të mundin të keqen dhe do ti sigurojnë fitoren e thellë Partisë Demokratike në zgjedhjet e 25 Prillit 2020.

Exit mobile version