Kryetarja e Bashkisë Shkodër replikon me Ramën: Je një kryeministër klloun, vonove rrugën 2 vjet e gjysëm…

Nga Voltana ADEMI

Vetëm një kryeministër klloun si Edi Rama mund të jetë krenar me një rrugë gjysmake, burim i vazhdueshëm aksidentesh, si ajo e Velipojës. 🤡

Është ai i vetmi përgjegjës pse rruga u vonua 2 vjet e gjysëm.

❌ Ndryshoi projektin për rrugën

❌ Vonoi 2 vjet e gjysëm shpronësimin

❌ Zvarriti dosjet në hipotekë

Rruga gjysmake, me të cilën krenohet kllouni Edi Rama nuk plotëson standardin e rrugës turistike!

❌ Nuk zgjidh çështjen e rrugëve dytësore për njerëzit e gjënë e gjallë,

❌ Nuk ka mbkalime-nënkalime dhe kryqëzimet janë një rrezik permanent për udhëtarêt në mes të qendrave të banuara!

❌ Ka dëmtuar linjën e ujësjellësit të Trushit, që furnizon gjithë Velipojën.

Faktet e dokumentuara me foto e nxjerrin Edi Ramën një kryeministër që mashtrin qytetarët me disa video propagandistike, që nuk kanë lidhje me realitetin.

#25prill ❤️

Asnjë mashtrim nuk e shpëton dot Edi Ramën nga vota popullore!

1 5