Drejtori i rilindjes presion biznesmenit në Tiranë për ryshfet: Ose më jep lekë, ose…

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka bërë publik një tjetër denoncim të qytetarëve, të cilët tregojnë se rilindasit funksionojnë vetëm me gjoba dhe ryshfete.

Një qytetarët nga Tirana i cili ka një biznesmen familjar ka denoncuar tek ish-kryeministri Berisha
Inspektorët e IKMT-së të cilët ju hëjnë presion dhe ju kërkojnë ryshfet, ose përndryshe do të gjobiten.

Sipas biznesmenit gjobat vihen në emër të Ersid Hasanllarit, i cili ëhstë vartësi i Dallëndyshe Bicit.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Paguaj drejtorit ryshfetin se perndryshe rruspat!

Lexoni denoncimin e biznesmenit dixhital. sb

Berisha mirëmbrëma

Unë që po ju shkrua jamë një qytetar i tiranës.

Kam një biznes të vogël familjar.

Kemi 10 ditë që ndodhemi në presion të IKMT dhe ispektorve të mjedisit që janë në varësi të këtij institucioni

Ose duhet të takojmë drejtorin ose do vendosim gjoba

Por e mira është na thonë të takoni vetë drejtorin duke na lënë emrin dhe numurin e drejtorit

Që quhet. ERSID HASANLLARI

Dhe numuri i telefonit
0692310981

Ky problem është me të gjitha pikat e riciklimit të Tiranës

Dhe më e keqa është se na thonë po nuk takut këtë drejtor

Do shkoni tek Dallandyshe Bici dhe gjoba është më shum

Domëthën lekë që duhet të japim