Tradhtarët janë mbi ujë, si…

Nga Bujar NISHANI

Gjashtë mbledhje të përbashkëta midis qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës!

A mund të thotë dikush 1(një) qoftë edhe 1 (një) produkt të arritur apo të prekur nga shqiptarët këndej dhe andej kufirit pas gjithë këtyre mbledhjeve?!

Jo 6 (gjashtë), por 1(një), veç 1 (një)! Asgjë! 0 (zero) me bisht!

Ah po, traun e taksës në Rrugën e Kombit nga qeveria e rilindsave në Shqipëri ! Natyrisht, asgjë për t’u çuditur !

Një qeveri shqiptare që rrjeshtohet nën skenarin serb të copëtimit të trojeve të Kosovës nuk e ka për hiç gjë, të ringrejë barriera komunikimi midis shqiptarëve.

Maskat janë çjerrë, tradhëtarët e kombit janë mbi ujë si tapa të kalbura!