Mjeku i Trump: Presidenti do të vazhdojë të kryejë detyrat e tij pa ndërprerje gjatë rikuperimit

Detaje mbi gjendjen shëndetësore të Donald Teump jep doktori i tij. Doktori i Presidentit ka dhënë një deklaratë me shkrim mbi gjendjen shëndetësore të Presidentit dhe bashkëshortes, Melanie Trump.

Në deklaratë, thuhet se të dy pas infektimit me COVID-19 janë mirë. Po ashtu doktori thotë se ata do të qëndrojnë brenad Shtëpisë së Bardhë.

Ai pret që Trump të vijojë detyrat e tij pa ndërprerje gjatë shërimit nga COVID-19 dhe karantinimit.

DEKLARATA E DOKTORIT TE TRUMP, SEAN P. CONLEY

Jap informacionin vijues me lejen e Presidentit Donald J. Trump dhe Zonjës së Parë Melania Trump.

Këtë mbrëmje kam marrë konfirmimin se të dy, Presidenti Trump dhe Zonja e Parë Melania Trump kanë dalë pozitivë për virusin SARS-CoV-2.

Presidenti dhe Zonja e Parë janë të dy mirë në këtë kohë, dhe ata planifikojnë të qëndrojnë në shtëpi brenda Shtëpisë së Bardhë gjatë rimëkëmbjes së tyre.

Ekipi mjekësor i Shtëpisë së Bardhë dhe unë do të mbajmë një orë vigjilente dhe vlerësoj mbështetjen e dhënë nga disa prej profesionistëve dhe institucioneve më të mëdha mjekësore të vendit tonë. Jini të sigurt Unë pres që Presidenti të vazhdojë të kryejë detyrat e tij pa ndërprerje gjatë rikuperimit, dhe unë do t’ju mbaj të azhurnuar për çdo zhvillim në të ardhmen.