Edi Rama shpërdoroi miliona euro për interesat dhe inatet personale në arbitrazh. Enkelejd Alibeaj publikon videon

Simptoma më e dallueshme e patologjisë së deluzionit është krijimi i një realiteti paralel dhe mospranimi i atij faktik nga ana e të sëmurit.

Kostot e arbitrazheve të humbura, për fatin tonë të keq, janë realitet i bazuar te keqmenaxhimi i palaços, që mendon se duke gënjyer me zë të lartë, do të na infektojë me patologjinë e tij.
Ora e ndryshimit nuk është larg!

Simptoma më e dallueshme e patologjisë së deluzionit është krijimi i një realiteti paralel dhe mospranimi i atij faktik nga ana e të sëmurit!Kostot e arbitrazheve të humbura, për fatin tonë të keq, janë realitet i bazuar te keqmenaxhimi i palaços, që mendon se duke gënjyer me zë të lartë, do të na infektojë me patologjinë e tij. Ora e ndryshimit nuk është larg!

Gepostet von Enkelejd Alibeaj am Freitag, 2. Oktober 2020