Dorian Teliti përball Ramën me faktet për pasurimin e oligarkëve: Në 5 vjet dha 300 milionë euro për kokë!

Ne 7 vite Edi Rama ka dhene 3 miliarde euro per 10 oligarke. Mesatarisht 300 milione euro per koke. Keto jane faktet. Parate qe duhet te shkojne te shendetesia, te papunet, pensionistet dhe biznesi ne krize, Edi Rama vazhdon t’i ndaje me oligarket dhe mafien e inceneratoreve.
Prandaj Shqiperia eshte ne krize. Zgjidhja: largimi i tij dhe kthimi i parave te taksapaguesve te njerezit ne nevoje dhe biznesi.
1 3