Ballina Politikë Sot në Qarkun e Lezhës anëtarësia e PD po voton për kandidatët...

Sot në Qarkun e Lezhës anëtarësia e PD po voton për kandidatët për deputetë, emrat

Anëtarësia e PD në Qarkun e Lezhës po voton sot për kandidatët për deputetë, të cilët kanë kaluar filtrin paraprak të verifikimit nga Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve.

Më poshtë emrat sipas degëve të Qarkut Lezhë në procesin që është vlerësuar si në ndër risitë më pozitive në jetën politike të vendit.

Dega Lezhë, Qarku Lezhë

  1. ALKETA MARKU
    2. ALTIN MEMA
    3. ANILA FRROKU
    4. ARBEN NDOJ
    5. DAVID SYKU
    6. DOD ZHUBA
    7. FRANGA HILA
    8. GJOK VUKSANI
    9. GJOVALIN GJELOSHI
    10. LINDITA METALIAJ
    11. PETRIT MARKU
    12. ROZA HILA
    13. SALVADOR KAÇAJ
    14. SEVELIAN KOSOVA
    15. SILVANA KOLZIU
    16. SOKOL NDOKA

Dega Mirditë

  1. ALBERT MELYSHI
    2. ALEKSANDER LALA
    3. ALFRED DUKA
    4. DORIAN GJOMARKAJ
    5. EVEREST DEDAJ
    6. GJERGJ PRENGA
    7. GJON PJETRI

Dega Kurbin

  1. ANDON FRROKAJ
    2. ELTON LASKA
    3. GENC DOCI
    4. INDRIT VOKSHI
    5. KASTRIOT PREND PIROLI
    6. LINDITA TOMA
    7. LUIGJ ISUFI
    8. MARJAN TUCI

Pas përfundimit të procesit të konsultimit me anëtarësinë, kandidatët e konfirmuar i nënshtrohen vlerësimit përfundimtar të Komisionit në fazën e tretë. Anëtarët e komisionit votojnë bazuar, kryesisht, në vlerësimin e performancës politike të kandidatit dhe mundësinë e maksimalizimit të votës.

Pas këtij vlerësimi përfundimtar, lista me kandidatët që kalojnë fazën e tretë i dorëzohet për vendimmarrje finale Kryesisë së Partisë Demokratike. Votimi i konsultimit të anëtarësisë ka përfunduar në Qarkun e Kukësit, Dibrës, Gjirokastrës dhe Beratit dhe sot po votohet në Shkodër.

Procesi po ndiqet nga afër nga Sekretari i Përgjithshëm, Gazment Bardhi, dy nënkryetarët Edi Paloka dhe Edmond Spaho, Sekretari Organizativ Sahit Dollapi dhe Sekretari i Burimeve Njerëzore, Ervin Minarolli.

Exit mobile version