“Më kërkoi 50 euro, nuk ia dhashë më bëri letrat për burg”, Berisha: Ja si i rrjepin emigrantët me gjoba e ryshfete

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar denoncimin e një qytetari shqiptar i cili kishte pasur probleme gjobash me doganën shqiptare dhe si pasojë e një rryshfeti prej 50 euro të cilin nuk kishte pasur mundësi ta paguante, atij i janë bërë letrat për burg nga ana e doganierëve.

Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha

Ja si i rrjepin me gjoba e ryshfete emigrantet ne narkodoganat e Shqiperise.

Lexoni mesazhin e emigrantit dixhital. sb

Pershendetje.Z.Doktor.un qe po ju shkruaj jam S.L me dt 11/01/2020 kam kaluar i rregull ne doganen greke dhe ne doganen shiptare me ndaluan dhe me vendosen 100 mi leke njeqind mi leke gjobe per arsye se kisha kaluar kufirin si gjithe shiptaret per te jetuar se nuk kemi shprese me nga kjo qeveri me dt 29/02/2020 un nga frika qe kisha gjoben ne dogane un nga hallet nga vaferia qe kemi u futa perseri malit dhe kalova ne token maqedonese aty me kapi policia e maqedonise me mbajten 3 ore dhe me sollen ne doganen tone shiptare aty ishim 2 veta te njetin proces njerin e nxorri polici sepse njefte polic fatmirin e ndimuan ndersa mua me kerkoj fshehurazi 50 ero un nuk kisha ti jepja dhe ai me beri letrat per prokorori me derguan me fugonin e policise ne pogradec dua te zbardhet e verteta nga policia e korroptuar e sander lleshit