Manipulimi i listave zgjedhore/ Berisha publikon fakte të reja: Nga Elbasani transferohen në Gjendjen Civile në Vaqarr!

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar fakte të reja të manipulimit të listave zgjedhore. Një qytetar nga Elbasani i është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha ku i shkruan se një familje ka shkuar në Gjendjen Civile në Elbasan për një shërbim dhe aty u është thënë se “jeni transferuar në Vaqarr.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Nga Elbasani te transferuar ne gjendje civile ne Vaqar!

Ky eshte nje krim i shemtuar elektoral i Edvin Hajdut dhe Gjeneral Hashashit. sb

Miredita zoti Berisha. Keta persona jane nje familhe e nderuar ne Elbasan. Ata jane paraqitur pranë bashkisë Elbasan për një shërbim

Dhe përgjigja ka qënë.

Jeni tresferuar në komunën Vaqarr.

Atje mund ta merrni këtë shërbim.

Faleminderit

61650947 9055341278918625721 n