Naftëtarët e Ballshit në ditën e katërt të grevës së urisë, rritet mbështetja ndaj tyre

Naftëtarët e Ballshit kanë hyrë në ditën e katërt të grevës së urisë. Naftëtarët kanë akuzuar qeverinë shqiptare për neglizhencë.

Njëzëri ata kanë kërkuar që të paguhen për punën që kanë bërë dhe bëjnë.

Ndërkohë në mbështetje të tyre kanë ardhur edhe ish-grevistët e statcionit të pompimit Poçem.

Sipas burimeve, kanë nisur të shfaqen problemet e para shendetësore tek grevistët e urisë.