Përfundon votimi në Shkodër, ja kush janë kandidatët e PD që kalojnë në fazën tjetër

Mbyllet procesi i numërimit të votava për degën e Partisë Demokratike Shkodër. 23 emrat e propozuar janë konfirmuar si kandidatë të mundshëm për deputet dhe kryetar bashkie nga anëtarësia e PD-së.

Dega Shkodër
ARBEN GJURAJ
ARTAN HAXHI
BARDH SPAHIA
BASHKIM RROJI
BENARDETA SYKU
BLENDI GJYLBEGAJ
EMILJANO PJETRI
FLORIAN BJANKU
GRETA BARDELI
HELGA SALLAKU
HELIDON BUSHATI
IMELDI SOKOLI
IZMIRA ULQINAKU
LEDINA MANDIJA
LORENC LUKA
MARK RUPA
NDOC ASHTA
NESTI KIRI
NEVILA BUSHATI
RAMIZ ÇOBAJ
ROMEO GURAKUQI
VOLTANA ADEMI
XHEMAL BUSHATI