Ballina Politikë Bardh Spahia ironizon Ramën: Medalje botërore për dështimin me testimet!

Bardh Spahia ironizon Ramën: Medalje botërore për dështimin me testimet!

Pas 7 vitesh, Shqipëria bëri një hap galopant ne shendetesi! Në podium, pas Togos dhe Angolës, e treta nga fundi në botë me medalje bronzi për numër testimesh!

Urime zoti Kryeministër!

Exit mobile version