Ballina Politikë Video/ Nga heqja e kasave deri tek ndalimi i inspektorëve, Dorian Teliti...

Video/ Nga heqja e kasave deri tek ndalimi i inspektorëve, Dorian Teliti publikon videon: Si Edi Rama kopjon programin e PD

Iku kasa bashkë me inspektorët!

Po për çfarë do i duhen tani kasat e tenderuara?

Thjesht për të mbush xhepat me vjedhjen e radhës! Sa për biznesin e vogël, atë e ka shkatërruar totalisht!

KUJDES! Kjo është fytyra e gënjeshtarit kronik!

Ky është ai që për 7 vjet ka shkelur mbi mundin dhe djersën e shqiptarëve të ndershëm që punojnë çdo ditë.

Koha ta largojmë të keqen po afron!

Exit mobile version