Tabaku publikon videon me mashtrimet e Ramës për planin e rimëkëmbjes: Askush nuk pret më asgjë nga ky sharlatan i pacipë që…

Jorida Tabaku publikon videon me mashtrimet e Ramës për planin kombëtar të rimëkëmbjes: Askush nuk pret më asgjë nga ky sharlatan i pacipë që nuk kursen askënd, në shërbim të oborrit

Kolona e gënjeshtrave dhe mashtrimeve tvijon!

E frikshme se si një kryeministër shpik një program dhe e pagëzon si “Plani Kombëtar i Rimëkëmbjes Ekonomike” vetëm për ta instrumentalizuar si gënjeshtrën e radhës.

Askush nuk pret më asgjë nga ky sharlatan i pacipë që nuk kursen askënd, në shërbim të oborrit të tij, mbjellë me gënjeshtra, premtime boshe dhe korrupsion.

Kolona e gënjeshtrave dhe mashtrimeve vijon!E frikshme se si një kryeministër shpik një program dhe e pagëzon si “Plani Kombëtar i Rimëkëmbjes Ekonomike” vetëm për ta instrumentalizuar si gënjeshtrën e radhës. Askush nuk pret më asgjë nga ky sharlatan i pacipë që nuk kursen askënd, në shërbim të oborrit të tij, mbjellë me gënjeshtra, premtime boshe dhe korrupsion.

Gepostet von Jorida Tabaku am Dienstag, 29. September 2020