Reago “Tironë”!

Bledi KASMI

Ndersa trashegimia e ketij qyteti rrenohet per çdo dite, te pakten shoqata me emrin “Tirana” ka per detyrim ndaj ketij qyteti dhe qytetareve autoktone te saj qe te reagoje.

Ashtu sic ben ahengun e fundvitit te beje edhe nje proteste modeste oer kete krim.

Eshte e pa imagjjnueshme qe ky krim te kaloje ne heshtje!

Po ashtu ata mijera tifoze te “Tirones” duhet te kuptojne se dashuria ndaj “Tirones” eshte vec fasade nese gjendet vetem ne shkallet e stadiumit dhe heshtet kur rrenohen simbolet e historise se saj.