Zhupa publikon videon: Historia që zbulon fytyrën e vërtetë të pushtetit

Zëdhënësja e PD, Ina Zhupa publikon videon: Historia që zbulon fytyrën e vërtetë të pushtetit
Rasti i Valbona Ramës si skaner që nxjerr fytyrën e vërtetë të pushtetit! Nuk të japin asgjë, të lënë të jetosh me frikën e jetës dhe të denigrojnë publikisht duke të bërë mashtrues!!!
Ndiqni kroniken e SYRI Tv, që ka shkuar në shtepinë e Valbona Ramës një ditë pas deklaratave të Veliajt!
https://www.facebook.com/inazhupaPD/videos/329107498345698