Agron Shehaj: Po na ikën rinia e talentuar sepse qeveria nuk ofron asgjë veç zhvatjes

“Ne duhet patjetër të ndryshojmë kurs, të nisim një rrugëtim të ri”
 
Shqipërisë çdo vit po i ikin djemtë dhe vajzat më të mirë sepse qeveria vetëm zhvat dhe nuk ofron asgjë më për njerëzit. Rama e ka futur vendin në një qorrsokak të rrezikshëm. Prandaj ne duhet patjetër të ndryshojmë kurs, të nisim një rrugëtim të ri, nje fillim të ri me besim tek një e ardhme më e mirë për të gjithë. Koha për të zgjedhur po afron.
 
https://www.facebook.com/agronshehaj.al/videos/810612919749585/