Një gjyqtar dhe një prokuror i SPAK infektohen me Covid-19

Shtimi i rastve me koronavirus gjatë javëve të fundit ka shtuar edhe numrin e personave që punojnë nëpër institucione që po përballen me këtë infeksion.

Eshtë mësuar se janë infektuar me Covid-19 gjyqtari i Gjykatës së Posaçme dhe prokurori i SPAK shkruan abc news.

Mësohet se puna vijon normalisht në institucion, ndërsa janë shtuar kontrollet dhe matet temperatura e çdokujt që frekuenton institucionin.