Rama zëvendëson Dakon me Çelën e OSHEE, kërcënon drejtorët…

Kryeministri Rama ka mbledhur sot drejtuesit e qarqeve, të cilët do të drejtojnë fushatën për zgjedhjet që do të mbahen më 25 Prill 2021.

Burime nga mbledhja e shtabit elektoral thonë se pasi drejtuesit politik kanë dorëzuar analizën e tyre përsa i përket problematikave të qytetarëve dhe përformancën e shërbimeve nga drejtuesit e institucioneve, Rama u ka kërkuar që të evidentojnë çdo drejtor që nuk i ka ofruar shërbimin e tyre qytetarëve!

Gjithashtu kryesocialisti u ka thënë drejtuesve të qarqeve që duhet bërë një rishikim i çdo drejtuesi të institucioneve publike që kanë dështuar në punën e tyre!

Kryeministri, mësohet t’u ketë thënë që nuk do të lejohet më arroganca e këtyre personave ndaj qyterëve!

Burime nga mbledhja e shtabit elektoral: Pasi drejtuesit politik kanë dorëzuar analizën e tyre përsa i përket problematikave të qytetarëve dhe përformancën e shërbimeve nga drejtuesit e institucioneve, Rama u ka kërkuar që të evidentojnë çdo drejtor që nuk i ka ofruar shërbimin e tyre qytetarëve!

Gjithashtu kryesocialisti u ka thënë drejtuesve të qarqeve që duhet bërë një rishikim i çd drejtuesit të institucioneve publike që kanë dështuar në punën e tyre! Kryeministri, mësohet t’u ketë thënë që nuk do të lejohet më arroganca e këtyre personave ndaj qyterëve!

Gjithashtu nga kjo mbledhje është lajmëruar se për qarkun e Durrësit do drejtojë fushatën Ardian Çela.