Merkel i ve vizën e kuqe Edi Ramës!

Kryeministri Edi Rama udhëtoi drejt Berlinit, por nuk u prit nga askush, as nga kancelarja Merkel, as nga kryetari i grupit parlamentar të Ballkanit Perëndimor dhe as nga kryetari i Komisionit për BE.

Poshtërimi që i bëri Gjermania ka lidhje me mosplotësimin e kushteve të vendosura nga Bundestagu, por mbi të gjitha me prishjen e marrëveshjes për reformën zgjedhore.

Për Gjermaninë, Edi Rama duket se është e shkuara.

Kjo situatë është portretizuar edhe nga mjeshtri Bujar Kapexhiu. Ai ka përgatitur së fundmi dy karikatura për Mapon, ku në qendër është refuzimi gjerman për Ramën.

merkel11600682182