Berisha: Ndrikull Hajnia fsheh Covid-19 tek mësuesit

Një qytetare nga Bulqiza ka denoncuar fshehjen e infektimeve në shkolla nga Ministria e Arsimit dhe ajo e Shëndetësisë.

Sipas qytetares, katër mësues janë infektuar në Bulqizë, ndërkohë që ky fakt mbahet i fshehur.
Denoncimi është bërë publik edhe nga ish-kryeministri Berisha, që shkruan se: Ndrikull Hajnia fsheh Covid-in te mësuesit.

‘Ndrikull Hajnia fsheh covidi 19 tek mesuesit.

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital.

Denoj qendrimin kriminal qe perhap covid19! sb

Pershendetje Dr Sali Berisha
Sot ne Bulqize jane infektuar 4 mesues ndersa Ministria e Shendetsis e mban te fsheht lajmin, I dergojm femijet krejt frik ne shkolla. Aman postoje ta shohin ato gjak pirsat qe te morin naj mas. Anonim ju lutem’