Paketa anti-shpifje/ Meta thirrje Ramës: Çdo kokëfortësi nuk do të frikësojë askënd. Përkundrazi!

Menjëherë pasi Stefan Schennach (Austri, SOC), Raportuesi i Përgjithshëm i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës për lirinë e medias dhe mbrojtjen e gazetarëve, shprehu shqetësimin e tij lidhur mbi mundësinë që Parlamenti i Shqipërisë të miratojë një nismë ligjore të cilësuar si paketa antishpifje.

Schennach, i ka kërkuar parlamentit shqiptar të heqë dorë menjëherë nga paketa anti-shpifje.

I menjëhershëm ka qenë edhe reagimi i Presidentit Meta.

‘Duhet reflektuar sa më parë!

Çdo kokëfortësi, jo vetëm që nuk i shërben çeljes së negociatave, por nuk do të frikësojë askënd. Përkundrazi!’

metaaaa1600362533