Ish-deputeti publikon dokumentat: Fakte të veprimtarisë antiligjore të Rilindjes për manipulimin e zgjedhjeve të 25 prillit

Nga Luan BAÇI 

FAKTE TE PA MOHUESHME TE VEPRIMTARISE ANTI LIGJORE DHE TE DENUESHME, TE DREJTUESVE TE RILINDJES MBI PERGATITJEN E ETHSHME TE TYRE, PER MANIPULIMIN E ZGJEDHJEVE TE 25 PRILLIT 2021

Kot e keni asgje nuk ju shpeton!

Rama, ky hajdut, mashtrues dhe manipulator i pashembullt, ka urdheruar gjithe drejtuesit e administrates se tij te korruptuar, kryetaret e emeruar te bashkive, anetaret e KB, te emeruar prej tyre, qe me ane te presionit, shantazhit dhe joshjes, te detyrojne punonjesit e administrates, familjaret e tyre dhe qytetare te tjere, te firmosin formularet e pergatitur enkas per zgjedhjet e 25 Prillit 2021.

Me nr tel, me nr personal te ID, me QV te percaktuar dhe te dhena te tjera personale, te firmosur nga vete personi, nen presion te forte dhe te gjitheanshem, po veprojne ethshem, çdo dite, ne kete veprimtari anti ligjore dhe te denueshme.

Denoncimeve te njepasnjeshme, qe jane bere si ne Fier dhe pothuaj ne gjithe vendin, manipulatoret dhe drejtuesit e tyre u jane pergjigjur, se jane te paverteta dhe se formulari i shperndare nga ne qenka i prodhuar, po nga ne dhe i pavertete.

Ne fakt, pas publikimit te formularit bosh gjithe drejtuesit Rajonal, shefat dhe pergjegjesat e sektoreve, Kryetari i Bashkise, anetaret e KB, drejtuesit e ketij institucioni, po punojne me dyer mbyllur, duke i thirrur, nje nga nje punonjesit e administrates dhe duke u futur ne gare me njeri tjetrin, se kush do te mbledhe me shume emra qytetaresh qe firmosin, formularin dhe garantojne me fakte se do te detyrojne ne forma nga me te ndryshmet, voten per rilindjen e Rames dhe regjimin e tij autokratik.

Me gjithe konspiracionin e madh, me presionin dhe friken qe kane perhapur te administrata per ruajtjen e formularit si ” syte e tyre” , ne po ju veme ne dispozicion formular te mbushur dhe te firmosur nga punonjes te administrates te nje nga drejtorive te rendesishme ne Fier.

Ky eshte nje krim zgjedhor dhe i denueshem.

Drejtuesja e ketij institucioni Mirela Mitro dhe vartesit e saj kane ushtruar presion ndaj punonjesve duke i detyruar te firmosin se vota dhe ndikimi i tyre do te jete per Rilindjen e Rames.

E njejta gje po ndodh ne çdo drejtori tjeter, ne gjithe administraten shteterore dhe te njerezit e afert te tyre.

Aq ethshem dhe frikshem eshte organizuar Rama dhe pushteti i tij kriminal, sa edhe ne kompani private te medha dhe me numer te konsiderueshem punonjesish, po kerkon orientim te votes te thesi i tyre i korrupsionit.

Kompania” Bankers Petrolium” duke qene se drejtues te PS jane ne administraten e larte te kesaj kompanie dhe ndihmesa te pare te pronareve te radhes, po bejne te njejten gje por ne format e tjera, te largimit nga puna apo uljes se pagave e te tjera forma presioni si keto.

Partia Demokratike Dega Fier do ti drejtohet Prokurorise, me kallezim penal per çdo drejtues te çdo institucioni, qe dukshem shkel ligjin duke tentuar manipulimin e zgjedhjeve te ardhshme.

Ju bejme thirrje gjithe drejtuesve te institucioneve, qe formularet e firmosur dhe qe i mbajne kyçur ne sirtaret e tyre per tu bere presion punonjesve, te ndalojne menjehere kete veprimtari te jashte ligjshme dhe te denueshme.

I bejme thirrje Prokuroris te nise menjehere hetimin per kete veprimtari anti ligjore te drejtuesve te drejtorive rajonale dhe te kryetarit te bashkise Fier.

Formularet qe po publikojme i perkasin Drejtorise se shendetit publik me Drejtuese zj Mirela Mitro dhe formulari tjeter i perket nje nga rajoneve te Bashkise Fier me Kryetar Armando Subashin.

2 27