33 vite arsimtar, flaket në rrugë ditën e fillimit të shkollës pse nuk votoi në zgjedhjet moniste të 30 qershorit!

Një mësues që ka 30 vite në punë është flakur në rrugë ditën e fillimit të shkollës pse nuk votoi në zgjedhjet moniste të 30 qershorit!

Denoncimi është bërë nga ish-Kryeministri Berisha pas mesazhit të marrë nga vetë mësuesi, i cili shkruan se, është me diplomë universitare dhe ka punuar per 33 vite si mësues matematike dhe fizike. Sipas tij, ndëshkimi i ka ardhur sepse nuk votoi në zgjedhjet e qeshorit të cilat ishin të pa ligjshme.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

30 vite arsimtar flaket ne rruge diten e fillimit te shkolles!

Shkaku: nuk votoi ne zgjedhjet moniste te 30 qershorit! Kriminelet e narkoshtetit do pergjigjen per aktin e tyre banditesk.

Lexoni denoncimin e mesuesit dixhital. sb

Zoti Sali Berisha quhem Skender Vojka nga fshati Brezhdan i Peshkopis shkurt po te paraqes historin time. Vij nga familie e persekutuar politike. Ne vitet 1995 dhe 1997 kam qen oficer i shikut. Ne vitin 1997 me pushuan nga puna si antikomunist. Per 1 vit punova n emigracion ne Greqi pas atij viti fillova mesues dhe punova deri ne vitin 2013. Ne kte vit ku qeverin e mori e majta me pushuan nga puna si mesues po per te njeten arsye. Pas 3 viteve hyra ne portal dhe fitova 56 pik nga 60 te mundshmet dhe fillova pun ne shkollen e fshatit Brezhdan.Sot me dat 14.09.2020 sapo rreshtohemi per te hyre ne mesim, drejtori i shkolles me pushon nga puna.Un jam 1 mesues me diplome universitare dhe kam punuar per 33 vite si mesues matematike dhe fizike. Ndeshkimi im vjen sepse nuk votova ne zgjedhjet e qeshorit te cilat ishin te pa ligjshme. Ju lutem beni 1 denomcim sonte per ti cjerre masken ksaj qeverie.

Me rrespekt Skender Vojka