Video/ Qytetarët në protestë tek UKT, reagon Vokshi: Rama dhe Veliaj mashtruan për ujë 24 orë

Nga Albana VOKSHI

Banorët e kryeqytetit e paguajnë ujin më shtrenjtë nga të gjithë, por nuk kanë ujë në çezma.

Gjendja është rënduar shumë prej 3 ditësh, por Erion Veliaj bën sikur nuk i dëgjon ankesat e qytetarëve.

Gjatë 5 viteve në krye të Bashkisë së Tiranës ai nuk bëri asnjë investim domethenës për zgjidhjen e furnizimit me ujë të kryeqytetit, megjithëse e rriti disa herë çmimin e ujit.

Bashkë me Edi Ramën, #gënjyen për furnizimin me 24 orë ujë. Në mes të Tiranës, njerëzit po blejnë ujë edhe për të shkuar në tualet, sepse Erion Veliaj harxhon miliona euro për #propagandën dhe imazhin e tij të rremë.

Në kushtet e #pandemisë, mungesa e ujit është #kriminale, veçanërisht, kur për 3 ditë nisin #shkollat.

Protesta sot për të kërkuar ujë në Zyrat e Ujësjellësit Tiranë meriton një duartrokitje.

Banorët e Tiranës po e #refuzojnë modelin e drejtimit nga Erion Veliaj dhe Edi Rama.

Banorët e kryeqytetit e paguajnë ujin më shtrenjtë nga të gjithë, por nuk kanë ujë në çezma. Gjendja është rënduar shumë prej 3 ditësh, por Erion Veliaj bën sikur nuk i dëgjon ankesat e qytetarëve. Gjatë 5 viteve në krye të Bashkisë së Tiranës ai nuk bëri asnjë investim domethenës për zgjidhjen e furnizimit me ujë të kryeqytetit, megjithëse e rriti disa herë çmimin e ujit. Bashkë me Edi Ramën, #gënjyen për furnizimin me 24 orë ujë. Në mes të Tiranës, njerëzit po blejnë ujë edhe për të shkuar në tualet, sepse Erion Veliaj harxhon miliona euro për #propagandën dhe imazhin e tij të rremë. Në kushtet e #pandemisë, mungesa e ujit është #kriminale, veçanërisht, kur për 3 ditë nisin #shkollat. Protesta sot për të kërkuar ujë në Zyrat e Ujësjellësit Tiranë meriton një duartrokitje. Banorët e Tiranës po e #refuzojnë modelin e drejtimit nga Erion Veliaj dhe Edi Rama

Gepostet von Albana Vokshi am Freitag, 11. September 2020