Stafi mjekësor preket nga Covid-19, mbyllet kirurgjia e spitalit në Gjirokastër

Mbyllet kirurgjia e spitalit rajonal “Omer Nishani” në Gjirokastër, shkak për mbylljen e saj janë bërë dyshimet e stafit mjekësor (infermierët e sallës) pasi dyshohet se janë prekur me Covid-19.

Sipas burimeve nga spitali, infermiereve u janë marrë tamponet dhe pritet përgjigjia. Në total në spitalin rajonal janë marrë 20 tampone.

Salla do të qëndrojë e mbyllur deri në pritjen e pergjigjeve për të gjithë përsonat.