Çfarë e detyroi Edi Ramën të shkelë edhe premtimin kundër kumarit? Bardhi: Heshtja e tij tregon se është në pazar të pistë me…

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi publikon videot me gënjeshtrat e Ramës për kazinotë: Kur premton, hiqjani vizën se mashtron gjithmonë

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi shkruan në një reagim në Facebok se, Heshtja e Ramës për të dhënë shpjegime për të shkelë edhe premtimin kundër kumarit, tregon se ai është në pazar të pistë me botën e krimit që menaxhon kumarin.

“Çfarë e detyroi Edi Ramën të shkelë edhe premtimin kundër kumarit? Bardhi

Heshtja e tij për të dhënë shpjegime për këtë çështje, tregon se ai është në pazar të pistë me botën e krimit që menaxhon kumarin.

Kur të dëgjoni herë tjetër Edi Ramën duke premtuar diçka, kujtoni edhe mashtrimin me bixhozin dhe hiqjani vizën! Është gënjeshtar 👇”, shprehet Bardhi.

https://www.facebook.com/gazment.bardhi/videos/10223723015133079/?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARD4Jl7yDUU-IGLa2fsgKs8KuPwBjGg3m9xM-EV4OVv_VRA3aIU9P6yS7luPU1fm6ieP2B9kFuyfNuiS&hc_ref=ARTUt7-GByFEUVYne9LPi2sB5lU9cJPwo2nJsx2NwO9MnuPQIITV1rBmfCtQv2lbXsc&fref=nf