Kush është ambasadori i ri i Britanisë në vendin tonë

Alastair King-Smith do të zevendësojë Duncan Norman si Ambasador i Britanisë së Madhe në vendin tonë.

King-Smith pritet të nisë punën e re në shtator 2021.

Në një postim në Twitter, Duncan shprehet i kënaqur që Alastair King-Smith është emëruar si pasardhësi i tij nga Shtatori 2021.

“Alastair është një diplomat me përvojë dhe shumë i aftë, i cili do të ketë një sukses të madh kur të fillojë pas një viti. Ndërkohë Alastair po mëson shqip”, tregon Duncan.