Ballina Politikë Mungesa e ujit, Rama bën sherr me qytetarët e revoltuar. PD: Situata...

Mungesa e ujit, Rama bën sherr me qytetarët e revoltuar. PD: Situata e ujit në Tirane, e mjerueshme

Makiazhi bie nga komentet e qytetarëve! Qytetatët e Tiranës komentojnë hapur në faqen facebook të Edi Ramës duke i treguar Tiranën pa ujë!

Pasi kemi vite rrjesht që paguajmë ujin më cmimin më të shtrenjtë me premtimin që do e kishim 24 orë furnizimin me ujë, Tirana është në gjëndje më të mjerueshme. Veliaj dhe Rama që kanë mendjen “si t`ju shkoj uji në bahçen e tyre” dhe nuk e kanë zgjidhur ende problemin e ujit të pijshëm në Tiranën e vitit 2020.

Ndërkohë që gjithë kohës transmetojnë reklama me parate tona se si të lajmë duart sa me shpesh, qytetarët nuk kanë pikë ujë në shtëpi për nevojat e tyre më bazike.

Rama përgjigjen e vetme që ka është ofendimi ndaj qytetarëve që i thonë të vërteten në sy dhe i prishin propagandën që e realizon shumë shtrenjte po me paratë tona. Në vend të ofendimit ndaj qytetarëve në facebook, të shikojë ujin nën rrogoz të Erion Veliajt dhe t`i japi zgjidhje banorëve sepse për atë paguhen.

Exit mobile version