Berisha tregon shifrën e frikshme të fitimeve nga lojrat e fatit të Edvin dhe Olsi Ramës deri në vitin 2021

Te dashur miq, klani sypermafioz i Edvin dhe Olsi Rames vendosen te rikthejne bixhozin dhe lojrat e mekatit, te cilat ata i ndaluan me ligj dhe propagande te madhe 2 vite me pare ne te gjithe vendin.

Ky vendim i Edvin Hajdutit, keshistit me te madh te Europes dhe Olsi Xibrakes deshmon se ata ndaluan ne mbare vendin kazinot dhe lojrat e mekatit vetem e vetem se ato u dolen jashte kontrollit te tyre.

Ata lejuan te funksionoje vetem lavatriçja e ortakut te Besos, e cila vazhdoi parelarjen edhe pasi i skadoi liçenca.

Rikthimi i kazinove dhe lojrave te fatit nga Edvin Hajduti dhe Olsi Xibraka pas zhdukjes se tyre i lejon ata tani te fusin ne dare dhe kontrollojne 100% kete industri dhe te sigurojne nga liçensat dhe larja e parave te groposura te droges deri me 25 prill 2021 se paku 400 milion euro.

Ketu me poshte keni ne video dhe tekst deklaratat e Edvin Hajdutit dhe narkovatresve te tij per mbylljen e kazinove dhe lojrave te mekatit. sb

Erion Braçe: “Dua të më besoni se këta njerëz që janë këtu dhe të tjerë që nuk janë tani në këtë sallë, por do të jenë të enjten në Kuvendin e Republikës së Shqipërisë, kanë provuar gjatë gjithë këtyre ditëve presionin maksimal kriminal të segmenteve të caktuara që administrojnë sot aktivitetin e lojrave të fatit. Ja ku janë, nuk ndalen dhe sot meritojnë respekt për aktin dhe për votimin e tyre në sallën e Kuvendit.”

https://www.youtube.com/watch…

Klani supermafioz Edvin/Olsi Xibrakes rikthejne bixhozin per valixhet e tyre! Te dashur miq, klani sypermafioz i Edvin dhe Olsi Rames vendosen te rikthejne bixhozin dhe lojrat e mekatit, te cilat ata i ndaluan me ligj dhe propagande te madhe 2 vite me pare ne te gjithe vendin.Ky vendim i Edvin Hajdutit, keshistit me te madh te Europes dhe Olsi Xibrakes deshmon se ata ndaluan ne mbare vendin kazinot dhe lojrat e mekatit vetem e vetem se ato u dolen jashte kontrollit te tyre.Ata lejuan te funksionoje vetem lavatriçja e ortakut te Besos, e cila vazhdoi parelarjen edhe pasi i skadoi liçenca.Rikthimi i kazinove dhe lojrave te fatit nga Edvin Hajduti dhe Olsi Xibraka pas zhdukjes se tyre i lejon ata tani te fusin ne dare dhe kontrollojne 100% kete industri dhe te sigurojne nga liçensat dhe larja e parave te groposura te droges deri me 25 prill 2021 se paku 400 milion euro. Ketu me poshte keni ne video dhe tekst deklaratat e Edvin Hajdutit dhe narkovatresve te tij per mbylljen e kazinove dhe lojrave te mekatit. sbErion Braçe: "Dua të më besoni se këta njerëz që janë këtu dhe të tjerë që nuk janë tani në këtë sallë, por do të jenë të enjten në Kuvendin e Republikës së Shqipërisë, kanë provuar gjatë gjithë këtyre ditëve presionin maksimal kriminal të segmenteve të caktuara që administrojnë sot aktivitetin e lojrave të fatit. Ja ku janë, nuk ndalen dhe sot meritojnë respekt për aktin dhe për votimin e tyre në sallën e Kuvendit."https://www.youtube.com/watch?v=XQFR5AceUSQ&feature=emb_title

Gepostet von Sali Berisha am Donnerstag, 10. September 2020