Preket nga Covid-19 aktorja e njohur

Drejtoresha e Qendrës së Artit dhe Kulturës në Korçë Zamira Kita ka rezultuar pozitive me Covid-19.

Bashkë me të është infektuar dhe bashkëshorti i saj. Mësohet se ata janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe janë karantinuar në banesë.

Ndërkohë, është vënë re mungesa e saj në festivalin e komedisë KoKoFest, aktivitet, i cili organizohet gjithmonë prej saj.

Të shumta kanë qenë komentet dashamirëse në profilin e saj në Facebook.

zamirakitaaa1599514935