“Nuk ka libra falas”, Luçiano Boçi: Edi Rama mashtroi edhe për librat falas. Gjithçka blihet me lekë

…DHE MASHTRIMET S’KANË TË SOSUR
Ramës nuk i mjaftoi mashtrimi me pagat e mësuesve.
Një tjetër mashtrim gjigand del nē dritë.
Tani me fëmijët, për librat falas, ose më saktë “në përdorim”.
Por as “në përdorim” nuk ka falje.
Rama e Shahini deklaruan me pompozitet që librat “falas”😜shkojnë deri në klasën e shtatë!

Por e vërteta flet ndryshe.
Shkollat kanë afishuar çmimet e të gjitha librave në xhamat hyrës, madje me logon e Ministrisë dhe prindërit orientohen t’i blejnë ato (foto).

Abetarja kushton 5170 lekë.
Gjuha shqipe, klasa e dytë, 4620 lekë
Matematika, klasa e tretë, 4750 lekë.
Gjuhë Angleze, klasa e katërt, 5540 lekë.
Matematikë, klasa e pestë, 5000 lekë.

Justifikimi:
Librat në përdorim kanë mbaruar!
Falas maksimumi ndonjë fletore pune.
Të mashtrosh mësuesit, je mashtrues klasi.
Të mashtrosh fëmijët, je mashtrues ordiner.
Rama i ka të dy ofiqet.

Mashtrimet e tij mbarojnë vetëm me shporrjen e tij!!!!