Një person tenton të hidhet nga pallati përballë banesave sociale, panik në Shkozë

Një person po tenton të vethidhet nga një pallat në Shkozë të Tiranës.

Behet e ditur se, personi ndodhet në një pallat përballë banesave sociale.

Për më tepër autoritetet përkatëse, Policia dhe zjarrfikësja janë në vendin e ngjarjes. Personi ka alarmuar se do të hidhet por duket se autoritetet po bëjnë përpjekje për ta shpëtuar nga ndonjë ekzaltim i situatës.